Pui Imbracat In Cascaval Si Cartofi Cu Rozmarin
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O mancare satioasa si extrem de gustoasa. Cartofii au fost cartofi noi, deci o mancare de sezon.
Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza1, poza2 ):
- 6 bucati pulpe dezosate
- 500gr cascaval
- 200 gr pesmet
- 2 oua
- sare, piper
- 1 kg cartofi
- rozmarin
-100 gr unt
Plan de lucru:
- condimentam pulpele dupa gust, razuim cascavalul, batem cele 2 oua, punem pesmetul intr-o farfurie (poza 3)
- amestecam cascavalul cu pesmetul (poza 4)
- trecem pulpele prin oul batut (poza 5), apoi prin amestecul de cascaval cu pesmet (poza 6)
- asezam carnea intr-o tava in care am turnat un pic de ulei pentru a nu se lipi (poza 7) si bagam la cuptor pana se rumenesc (poza 10)
- Pregatim cartofii: ii taiem, ii punem intr-o tava, adaugam bucati marunte de unt, presaram rozmarin, condimentam dupa gust (pozele 8, 9 ). Lasam la cuptor pana se rumenesc. Eu am bagat la cuptor simultam si carnea si cartofii.
- pregatim ornarea (poza 10).
- Pofta buna! (poza 12)
Timp de preparare: 40 de minute (fara timpul cat sta la cuptor)
Pret: 5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui