contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Fript Cu Garnitura De Cous-cous Si Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Photobucket
Photobucket
... sau o mancarica gata in 45-50 de minute, merge si la cina si la amiaza. La noi a fost amiazo-cina :)
Ingrediente :
- 4 pulpe pui
- 2 cepe rosii
- 3-4 catei de usturoi
- 5-6 rosii cherry
- ierburi uscate de Provence
- ulei
- pt cous cous : mix de legume congelate, cous cous, putin unt
     Spalam pulpele, le stergem, le punem intr-un vas pentru cuptor, intercaland sferturi de ceapa rosie si feliute de usturoi.
Photobucket   
    Stropim cu ulei, condimentam si bagam la cuptor, la 200 grade preincalzit, 35 de minute, apoi adaugam rosiile cherry intregi, si mai lasam 10 minute.
Photobucket 
    Cous cous ul se prepara dupa instructiuni apoi se amesteca cu legumele oparite in apa clocotita.
Photobucket 
   Pofta buna!
Photobucket

Articol recomandat de silvia-unaalta.blogspot.com