Pui Dulce Picant
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
O friptura de pui rapida si aromata.Eu am folosit pulpe de pui superioare,dezosate si fara piele,voi puteti folosi de care vreti sau aripioarele cred ca voi fi la fel de bune.
INGREDIENTE:
-1 kg pulpe superioare de pui
ptr.marinata:
-1 lg(lingurita) boia iute
-1 lg boia dulce
-1 lg ghimbir macinat
-1.Lg (lingura) mustar a l'ancienne (cu bobite de mustar)
-4 Lg miere
-2 Lg sos soia
-1 lg praf de usturoi,optional
-piper dupa gust
-ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE :
-se amesteca toate ingredientele pentru marinata
-se marineaza carnea in acest sos timp de 2 ore, la frigider
-se prajesc bucatile de carne intr-o tigaie zepter,dupa regulile ei de prajire, sau intr-o tigaie antiaderenta la foc iute.
-sosul ramas dupa prajire se poate deglasa cu putin vin si se sereveste peste friptura.
-noi am mancat friptura cu salata de varza.