Pui Cu Susan Și Sos De MaionezĂ Cu SmÂntÂnĂ
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Un pui gătit un pic mai altfel față de rețetele tradiționale.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza1):
- un piept de pui
- 5 ouă (2 pentru maioneză, 3 pentru prăjit)
- 200 gr de smântână
- 100 gr de semințe de susan
- ulei, pesmet
Plan de lucru:
- se taie puiul în fâșii (poza 2)
- într-un bol se bat trei ouă, în altul se pune pesmet, iar în altul susan (poza 3)
- dăm puiul prin pesmet, ou și susan (poza 4). Îl prăjim pe ambele părți până se rumenește (pozele 5 și 6)
- preparăm maioneza și pisăm câțiva căței de usturoi pe care-i punem în smântână (poza 7).
- amestecăm maioneza cu smântâna (poza 8 )
- poftă bună! (poza 9)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui