Pui Cu Sos De Cimbru
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Pui , pui si iarasi pui ... vad ca numai asta am gatit in ultima vreme, ar fi cazul sa schimb :) pr omit sa folosesc si alta carne :). Reteta de azi e cu cimbru, il folosesc aproape in toate mancarurile , sper sa il folositi si voi.
Mod preparare:
Preincalzim cuptorul la 160 grade. Condimentam pulpele cu sare,piper, boia si usturoiul zdrobit. Le prajim in unt cateva minute pana se rumenesc si apoi le punem intr-un vas termorezistent.
Adaugam rosiile taiate cubulete, cimbrul si un pahar de vin.
Acoperim cu folie si coacem 30 minute apoi luam folia si mai lasam inca 10 minute. Adaugam smantana si mai lasam 5 minute. Cred ca se poate servi fara smantana sau eventual sa scoateti pulpele si sa faceti un sos cu smantana.Mie nu mi-a placut ca s-a branzit, poate era prea slaba , oricum aratau mult mai bine inainte de-a pune smantana dar asa e , conteaza gustul :).
Reteta este preluata din revista Secretele bucatariei.
Recomandat de www.Amalia-myLife.blogspot.com