Pui Cu Sos Chinezesc
Sursa Pui cu sos chinezesc
articol scris de BucatariaPortocalie blog bucatariaportocalie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O minunatie de mancare, o pregatesc cel putin o data pe luna. Sosul chinezesc de la Uncle Ben's este extraordinar, nu pot renunta sub nici o forma la el. Am incercat sa prepar sosul singura dar evident ca nu are acelasi gust asa ca raman la varianta cumparata.
INGREDIENTE:
- 4 pulpe
- 3, 4 cartofi
- un borcan cu sos chinezesc Uncle Ben's
- 50 ml ulei masline
- sare, piper, boia
PREPARARE:
Punem pulpele intr-un vas de yena (de preferat), le condimentam, stropim cu ulei de masline si le acoperim bine cu sos. Deasupra punem cartofii curatati si taiati in jumatate, ii condimentam si pe ei, adaugam restul de ulei de masline si sosul ramas. Acoperim cu capac si dam la cuptor la foc mic pentru aprox. 2 ore.
Pofta buna!
Click aici pentru varianta printabila