Pui Cu Smantana
Sursa Pui cu smantana
articol scris de OanaD blog http://retete-vechi-si-noi.blogspot.com/
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente: carne de pui, aproximativ 700 g, o ceapa mare, 3-4 linguri de smantana, ulei, sare, piper, condimente, ciuperci (optional), marar.
Este o reteta simpla de felul doi, dar gustoasa.
Am avut piept de pui pe care l-am taiat in cateva bucati si l-am pus la prajit intr-o tigaie, cu ulei. Intre timp am taiat ceapa marunt si am adaugat-o in tigaie, amestecand putin. Am dat sare, sau Delikat, si piper. Am mai lasat cateva minute sa se caleasca putin si ceapa.
Apoi am turnat 2 pahare de apa, aproape sa acopere carnea si am lasat sa fiarba la foc potrivit cam 30 de minute, dupa care am amestecat smantana in sosul din tigaie si am mai lasat sa scada inca 10 minute. La urma am adaugat mararul tocat.
Eu am pus si cateva ciuperci din conserva in acest sos. Am servit cu salata de rosii, ardei si castraveti.
Pofta buna! :)