contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Smantana Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

4 pulpe pui
1 ceapa mare
300 g smantana de gatit
4-5 ciuperci mari proaspete
2 linguri (rase) faina
ulei pentru prajit
sare
piper
marar sau patrunjel proaspat

PREPARARE:

Calim ciupercile, puiul si ceapa separat in ulei, apoi le punem pe toate in tigaie (fara uleiul in care le-am calit), lasandu-le sa se raceasca putin. Trebuie sa avem grija ca ceapa sa fie calita pana se moaie bine, altfel nu va avea gust bun in mancare.

Intr-un vas amestecam 2 linguri smantana cu 2 linguri faina, apoi omogenizam cu restul de smantana. Turnam smantana peste pui si fierbem pret de cateva minute, pana se ingroasa putin sosul. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Luam de pe foc, presaram cateva fire de marar sau patrunjel proaspat si servim cu mamaliga fierbinte.

Simplu si bun!

Sa aveti pofta!

Share on FacebookShare on Facebook