Pui Cu Nuci Si Ciuperci
Sursa Pui cu nuci si ciuperci

articol scris de retetesanatoase blog retetesanatoase.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente necesare:
1 piept de pui (700 grame)
250 grame ciuperci
o ceapa
1 morcov
miezul de la 5-6 nuci
1/2 ardei iute
patrunjel, cimbru, boia de ardei dulce
pasta de tomate
ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Am tocat ceapa marunt iar morcovul l-am dat prin razatoarea fina. Am pus ceapa, morcovul,ciupercile si miezul de nuca tocat marunt la calit in 3 linguri de ulei, un praf de sare si de piper. Dupa 5 minute am adaugat pieptul de pui taiat in cubulete, pe care in prealabil l-am presarat cu sare, piper si cimbru. Am lasat sa se rumeneasca puiul inca 5 minute, dupa care am adaugat ardeiul iute tocat marunt si boia de ardei dulce.
1 piept de pui (700 grame)
250 grame ciuperci
o ceapa
1 morcov
miezul de la 5-6 nuci
1/2 ardei iute
patrunjel, cimbru, boia de ardei dulce
pasta de tomate
ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Am tocat ceapa marunt iar morcovul l-am dat prin razatoarea fina. Am pus ceapa, morcovul,ciupercile si miezul de nuca tocat marunt la calit in 3 linguri de ulei, un praf de sare si de piper. Dupa 5 minute am adaugat pieptul de pui taiat in cubulete, pe care in prealabil l-am presarat cu sare, piper si cimbru. Am lasat sa se rumeneasca puiul inca 5 minute, dupa care am adaugat ardeiul iute tocat marunt si boia de ardei dulce.
Dupa aceasta am adaugat apa pana am acoperit puiul si 2-3 linguri de bulion. Am lasat totul sa fiarba inca 10-15 minute, dupa care am potrivit mancarea cu sare si piper.
La final am adaugat patrunjelul tocat marunt pentru o aroma deosebita.
La final am adaugat patrunjelul tocat marunt pentru o aroma deosebita.
Va dorim pofta buna!