Pui Cu Morcovi Si Parmezan
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Sau ati manca o mancare calda, usoara, dar nu aveti chef sa va chinuiti langa aragaz?
Daca da, atunci stiti cat de sificil este sa incropesti ceva foarte rapid. Tocmai de aceea va mai prezint o idee de mancare foarte rapida, foarte gustoasa, chiar daca nu este cea mai aspectuoasa mancare cu putinta!
Ingrediente
carne de pui taiata cubulete (piept sau pulpe dezosate)
1 morcov maricel
2 lingurite de pesto de busuioc
paste sub forma de taitei
Basky de la Lactitalia
Caliti morcovii in putin ulei pana incep sa lase culoare. Puneti peste ei carnea si caliti in continuare pana carnea se patrunde. Adaugati putin pesto si amestecati bine.
Intre timp fierbeti pastele si razaliti parmezan.
Peste pastele scurse adaugati puiul, morcovii si sosul lasat si amestecati bine. Serviti cu parmezan presarat din belsug deasupra.