contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Miez De Nucă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru 4 portii: 
  • copanele şi  pieptul de la 1 pui
  • 1 ceapă,1 morcov, 1 felie ţelină 
  • 3 felii de pâine albă fără coajă
  • 150 ml lapte 
  • 175 g miez de nucă
  • 4-6 căâei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 linguriţă de piper măcinat
  • 1/2 lingurită de boia iute
  • 4-6 boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 linguriţă de cimbru. 
  •  
Puneţi carnea de pui la fiert. Curăţaţi  ceapa şi o tăiaţi în 4, curăţaţi  morcovul şi ţelina şi le tocaţi cubuleţe. Adăugati toate acestea peste carnea de pui, împreună cu 1/2 linguriţă de sare, 4-6 boabe de piper, 2 foi de dafin şi  1/2 linguriţă  de cimbru şi le lăsaţi la fiert acoperit aproximativ 1 oră.  După ce carnea este fiartă, o scoateţi  şi o lăsaţi să se răcească. Legumelele le mai ţineţi încă 10-15 minute pe foc, fără  capac, să scadă sosul.
Poftă bună!