Pui Cu Marar Si Ciuperci
Sursa Pui cu marar si ciuperci
articol scris de susu blog wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pui cu marar si ciuperci
Ingrediente:
1 piept de pui sau curcan
1 kg ciuperci
1 ardei capia
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
1 morcov
1 legatura de marar
putin patrunjel
Ulei de masline
Praf de curry
Boia
Piper
Vegeta
Sos de soia
1 cana orez cu bob lung
1 nuca de unt
Supa de carne
Mod de preparare:
Pieptul se taie cubulete si se “maseaza” cu condimente si putin ulei de masline. Se lasa acoperit la frigider pana a doua zi cand se prepara. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, ciupercile se feliaza iar morcovul se da prin razatoarea mica. Dupa calirea cepei se adauga carnea si ardeiul iar la sfarsit ciupercile. Adaugam marar tocat, putin patrunjel, sos de soia si condimente dupa gust. Stingem cu putina supa cat s-o acopere si dam la cuptor. Intre timp punem la fiert o cantitate dubla de supa la o cana de orez. Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare, zeama de lamaie si orezul care a fost calit separat. Se lasa pe foc mic acoperit cu folie de aluminiu pana infloreste. Spre sfarsit se adauga si unt pentru gust. Se serveste tocanita pe un pat de orez
Ingrediente:
1 piept de pui sau curcan
1 kg ciuperci
1 ardei capia
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
1 morcov
1 legatura de marar
putin patrunjel
Ulei de masline
Praf de curry
Boia
Piper
Vegeta
Sos de soia
1 cana orez cu bob lung
1 nuca de unt
Supa de carne
Mod de preparare:
Pieptul se taie cubulete si se “maseaza” cu condimente si putin ulei de masline. Se lasa acoperit la frigider pana a doua zi cand se prepara. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, ciupercile se feliaza iar morcovul se da prin razatoarea mica. Dupa calirea cepei se adauga carnea si ardeiul iar la sfarsit ciupercile. Adaugam marar tocat, putin patrunjel, sos de soia si condimente dupa gust. Stingem cu putina supa cat s-o acopere si dam la cuptor. Intre timp punem la fiert o cantitate dubla de supa la o cana de orez. Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare, zeama de lamaie si orezul care a fost calit separat. Se lasa pe foc mic acoperit cu folie de aluminiu pana infloreste. Spre sfarsit se adauga si unt pentru gust. Se serveste tocanita pe un pat de orez