Pui Cu Lamaie Si Cartofi
Sursa Pui cu lamaie si cartofi
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 4 copane,
- 500 g cartofi,
- 50 ml ulei de masline,
- 2 legaturi de ceapa verde,
- o lamaie,
- o lingurita boia dulce,
- o lingurita maghiran (sau cimbru),
- 100 ml vin alb,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se amesteca uleiul de masline cu boiaua de ardei si maghiranul.
Se ung copanele cu acest ulei.
Cartofii se curata si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se taie pe lungime.
Lamaia se taie in bucatele mici.
Intr-o tava rezistenta la foc, unsa cu ulei asezam copanele in mijloc si de jur imprejur cartofii.
Se da la cuptor pentru 30 minute la 220 grade.
Se intorc copanele si cartofii si adaugam lamaia, ceapa verde si stropim cu vin.
Se mai lasa la cutor pentru 30 minute.
Bon Appetit!