contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Ciuperci Si Sos De Smantana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


INGREDIENTE:
1 kg ciuperci proaspete
6 pulpe de pui
3 cepe
500 gr smantana
1 lingura cu varf de faina
marar
piper
sare
ulei
PREPARARE:
Pulpele curatate si spalate se prajesc putin in ulei, dupa care se scot pe o farfurie si se pune ceapa tocata in acelasi ulei sa se caleasca, apoi ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au calit se adauga pulpele prajite, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga piperul si sarea dupa gust. Separat intr-un castron se amesteca faina cu smantana treptat sa nu formeze cocoloase. Cand totul a fiert deajuns se adauga sosul de smantana si se amesteca repede sa nu se prinda. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta calda.

POFTA BUNA!

Articol recomandat de chitacornelia.blogspot.com