Pui Cu Ciuperci La Cuptor
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Foarte sanatos, rapid si delicios. O mancarica gata in 40 de minute!
Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 500 grame ciuperci proaspete champignon
- 4 copanele de pui
- 2 linguri ulei de masline
- 6 catei de usturoi
- 1/2 canuta cu apa
- sare.
Preparare:
Ciupercile se curata si se spala. Copanelele se cresteaza. Se pun intr-un vas yena, adaugand sare dupa gust. Se amesteca bine. Se stropesc cu 2 linguri de ulei de masline. Se introduc la cuptorul incalzit la 200 grade, timp de 40 de minute.
Usturoiul se preseaza, adaugandu-se o jumatate de canuta de apa.
Imediat dupa ce se scoate de la cuptor se stropeste cu sosul de usturoi.
Foarte sanatos si delicios. Pofta buna!