Pui Cu Ciuperci La Ceaun
Sursa PUI CU CIUPERCI LA CEAUN
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Actorii principali din filmul de astazi: pulpe de pui, ciuperci, un ceaun.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 4 pulpe dezosate de pui
- 300 gr ciuperci
- 100 ml ulei
- 7-8 catei de usturoi
- sare, boia iute
- malai pt mamaliga
Plan de lucru:
- Spalam pulpele de pui, le condimentam. Pisam usturoiul (poza 2). Punem la calit pulpele. Le rumenim pe ambele parti (poza 3). Adaugam ciupercile taiate (poza 4). Lasam pe foc pana se fac ciupercile, apoi adaugam usturoiul (poza 5).
-Merge de minune cu mamaliguta. (poza 6)
Pofta buna!
Timp de preparare: 40 minute
Pret: 3.5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan