Pui Cu Ciuperci In Sos De Vin Alb

articol scris de adi blog
Cum se procedeaza:
Amestecati intr-un vas supa de pui cu zeama de lamaie si vinul alb. Lasati sosul deoparte. Dati pieptul de pui prin faina. Pastrati restul de faina pentru mai tarziu. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti pieptul de pui. Prajiti bine pe ambele parti, apoi asezati puiul pe o farfurie.
In aceeasi tigaie folosita pentru pui adaugati untul si ciupercile. Rumeniti 2-3 minute untul si ciupercile. Acoperiti ciupercile cu faina ramasa si mai prajiti 1 minut. Turnati sosul de vin peste ciuperci si amestecati constant pana se ingroasa. Daca doriti adaugati patrunjel proaspat.
Pentru servit, turnati 1-2 linguri din sosul obtinut peste pui. Puteti adauga o rosie proaspata taiata in patru sau sote de fasole verde taiata bucati (fasolea verde se prajeste 2-3 minute in unt sau ulei de masline).
Reteta recomandata de www.mami.ro