Pui Cu Cimbru La Gratar - Reteta Greceasca
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod de preparare:
Se prepar? marinata astfel: într-un bol se toarn? uleiul, zeama de la l?mâie, cimbrul, usturoiul pisat ?i sarea.
Se amestec? toate ingredientele.
Se spal? pulpele de pui ?i se introduc în marinat?, astfel încât s? fie cât mai mult acoperite de aceasta. Se acoper? cu o folie de aluminiu sau cu un capac ?i se las? 4 ore la fr?gezit, în frigider.
Se încinge cuptorul. De preferat s? se foloseasc? un gr?tar sau grill.
Cei care ave?i aragaze mai noi, se aprinde focul în partea superioar? a cuptorului, se pune o tav? sub pulpe pentru a nu se murd?ri ?i pentru a nu se arde sosul ce se scurge de pe pulpe. Aten?ie! Nu se folose?te focul din partea de jos a cuptorului. Aceast? re?et? este ?i mai gustoas? dac? este preparat? pe gr?tar, la o ie?ire în aer liber.
Se las? la pr?jit aproximativ 30 minute, 15 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde cu garnitur? de cartofi pr?ji?i ?i