Pui Cu Cartofi In Coaja, Usturoi Si Lamaie La Cuptor

articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
toata lumea stie sa faca un pui la cuptor, nu-i nimic complicat in asta. cartofii cu tot cu coaja, o mana de catei de usturoi, sare, piper, o lingura de curry, un gat de vin alb, doua gaturi de ulei de masline, 40 de minute la 180 de grade. dar daca vrei sa-l scoti din anonimat stoarce zeama de la o lamaie mare inainte sa-l dai la cuptor si arunca si lamaia in cratita sa se imprieteneasca cu cartofii.
nu te speria, nu o sa fie prea acru. cartofii se inamoaie si se indulcesc de la usturoi iar lamaia le va da acel "ceva" care-i transforma din buni in extraordinari. incearca daca nu ma crezi, ce-ai de pierdut?
ps pentru varianta pui intreg poti sa arunci un ochi si la chez mazilique, dar te rog, exagereaza cu lamaia :)