Pui Cu Bere
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
O reteta rapida si usoara foarte potrivita atunci cand ramaneti in pana de idei si nu aveti prea multe prin frigider.Daca aveti musafiri e de a dreptul indicata. Este preluata de la Maya fara nicio imbunatatire :) , nu este cazul .
Mod preparare: Puiul il taiati in 2 (nu-i greu cei cumparati de la magazin se taie usor) il condimentam bine pe o parte si pe alta. Intr-un vas mai inalt, se pune ulei apoi usturoiul taiat mai mare, sucul de lamaie.
Se aseaza bucatile de pui, eu a trebuit sa le mai tai ca nu incapeau, se toarna berea, se pune rozmarinul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mare cam 30 de minute .
Apoi luam folia si mai lasam 20 de minute. Puiul se va rumeni frumos. Il servim cu cartofi ,legume si neaparat cu sos de iaurt si usturoi. Eu zic sa incercati reteta , se poate face si cu pulpe, carnea este frageda iar sosul minunat !
Reteta recomanda de http://amalia-mylife.blogspot.com