Pui Cu Banane Si Ananas
Sursa Pui cu banane si ananas
articol scris de ioana_bogdan1 blog mononoke-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta completa, dar usor diferita, se afla aici. De data asta, am folosit cam 800 g piept de pui, care se gateste mult mai repede si cred ca e o varianta mai aproape de adevar.
Carevasazica, taiem pieptul de pui in cuburi, asezonam cu sare si piper, tocam ardeiul marunt si le punem dimpreuna cu semintele de susan in uleiul incalzit. Stingem cu vin alb si lasam pe foc cinci minute.
Adaugam bananele si ananasul peste carne, punem sare si piper. Amestecam amidonul cu apa, il turnam in tigaie...
Si, tusa finala, asezonam cu sosul de soia.
Putem sa mancam ca atare
sau cu taitei de orez. Preferabil. Anyone can cook!