contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Arpagic Si Ciuperci

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

  • carne de pui
  • 150-200 g arpagic
  • 1 morcov
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei iute
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml supa (sau apa calda)
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
  • patrunjel, cimbru,busuioc

PREPARARE:

Portionam carnea de pui, o saram ,
piperam si apoi o prajim in ulei incins.

Separat in 3-4 linguri ulei ,calim
morcovul taiat rondele, ciupercile
taiate felii si arpagicul.

Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam
rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.

Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute
adaugam si carnea de pui.

Adaugam si sare, vegeta, piper,
boia dulce, cimbru, busuioc.

Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda si
carnea cu toate aromele, si oprim focul.



Articol recomandat de a - truedelights.wordpress.com