Pui Cu Arpagic Si Ciuperci
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
- carne de pui
- 150-200 g arpagic
- 1 morcov
- 5-6 ciuperci proaspete
- 1 ardei iute
- 2-3 catei de usturoi
- 2 rosii
- 50 ml vin rosu
- 100 ml supa (sau apa calda)
- sare, piper, vegeta,boia dulce
- patrunjel, cimbru,busuioc
PREPARARE:
Portionam carnea de pui, o saram ,
piperam si apoi o prajim in ulei incins.
Separat in 3-4 linguri ulei ,calim
morcovul taiat rondele, ciupercile
taiate felii si arpagicul.
Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam
rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.
Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute
adaugam si carnea de pui.
Adaugam si sare, vegeta, piper,
boia dulce, cimbru, busuioc.
Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda si
carnea cu toate aromele, si oprim focul.