contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Ananas Si Lapte De Cocos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Din seria obsesiei mele pentru pieptul de pui si pentru retelete asiatice, o reteta foarte usoara si simpla. Destul de extotica insa foarte sanatoasa si rapida: supo-mancarica picanta de piept de pui cu ananas si lapte de cocos.
Sa vedem ingredientele:
- un piept de pui mare taiat cuburi
- ananasul bucati intr-o conserva fara zeama
- o conserva (400 ml) lapte crema de ananas (la Metro, la sectiunea compoturi, undeva 6,8 RON)
- 50 gr telina taiata felii subtiri
- 50 gr morcov taiat subtire
- 50 gr mazare din conserva
- un ardel iute verde taiat rondele
- o ceapa rosie mica taiata rondele
- 10 linguri ulei de masline
- curry, ghimber macinat, nucsoara macinata, condimente asiatice, sare, piper si boia dulce si iute de ardei (ma intrebam ce-am uitat sa pozez de data asta)
- fulgi de migdate pentru servit
- 750 ml apa
N-am mai pozat toate etapele, din exces de lumina in bucatarie, asa sa le prezint:
- dupa curatarea, spalarea si maruntirea tuturor ingredientelor se calesc in ceva ulei toate legumele
- se rumeneste puiul in restul de ulei
- se adauga toate ingredientele intr-o oala de supa
- se adauga apa si condimentele si se da un clocot
- se adauga laptele de cocos si ananasul si se mai fierb timp de cateva minute

Se serveste calduta cu fulgi de migdale. Foarte buna!


Articol recomandat de lopfras.blogspot.com