Pui, Carnati Si Cartofi Picanti La Cuptor
articol scris de Marcela S. blog marcela-home.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
pulpe de pui condimentate dupa gust
carnati
1kg cartofi noi taiati in sferturi
3 linguri ulei masline
1 lingurita chili powder
1 lingura paprika
1/4 lingurita cimbru
1/4 lingurita rozmarin
1/2 lingurita praf de usturoi
1 lingurita sare
1/4 lingurita piper
Se pregatesc 2 tavi.
In prima tava asezam pulpele de pui condimentate, pe care le inconjuram cu carnati proaspeti. Turnam 100ml vin alb si 50ml apa in tava si apoi stoarcem o lamaie atat peste pui cat si peste carnati.
Intr-un mic bol, amestecam restul ingredientelor, pe care le adaugam la cartofii taiati sferturi. Amestecam bine cartofii cu condimentele. Punem cartofii in cea de-a doua tava.
Dam ambele tavi la cuptor, la 425F convection, timp de 45 min.
Pofta buna.