Prune Uscate în Manta De Costita (finger Food)

articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Trockenpflaumen im Speckmantel
Reteta asta o stiu de la draga mea prietena Adriana !
Das Rezept kenne ich von mein liebe Freundin Adriana!
- prune uscate__________________Trockenpflaumen
- costita,feliata subtire____________Bauchspek,in dünne Scheiben
Daca prunele sînt foarte uscate se hidrateaza 10-15 minute în apa rece.
Se împacheteaza prunele în bacon,se pun pe o tava prevazuta cu hîrtie de copt si se coc în cuptor la 180°C.
Wenn die Pflaumen sehr trocken sind,10-15 Minuten in kalten Wasser einweichen.
Die Pflaumen mit Speck umwickeln,auf ein mit Backpapier belegtes Backblech legen und
im Ofen bei 180°C backen.
Lecker!!!