Prosciutto Crudo Si Pepene Galben
articol scris de retete30minute blog retete30minute.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest aperitiv sau antipasto cum se numeste in italiana e unul dintre cele mai polulare aperitive de vara. Dupa cum stiti italienii au mancaruri care le gatesc doar vara-si acesta este unul dintre ele, iar pentru iarna au mancaruri mult mai calorice-din cauza frigului ei considerand ca sunt necesare mai multe calorii.
Deoarece noi suntem totusi-in ciuda frigului- la sfarsitul verii, va propun acest aperitiv.
Avem nevoie de:
- proscutto crudo-am gasit la majoritatea supermarketurilor la raionul mezeluri
- pepene galben curatat de coaja si feliat
Se inveleste fiecare feliuta de pepene cuo felie de proscutto crudo si se fixeaza cu o scobitoare sau o frigaruie subtire pentru a fi mai usor de servit.
Aceste aperitive arata excelent pe masa pentru musafiri, au putine calorii si sunt foarte satioase.
POFTA BUNA!!!