Prosciutto Crudo Si Pepene Galben
![retete30minute](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de retete30minute blog retete30minute.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest aperitiv sau antipasto cum se numeste in italiana e unul dintre cele mai polulare aperitive de vara. Dupa cum stiti italienii au mancaruri care le gatesc doar vara-si acesta este unul dintre ele, iar pentru iarna au mancaruri mult mai calorice-din cauza frigului ei considerand ca sunt necesare mai multe calorii.
Deoarece noi suntem totusi-in ciuda frigului- la sfarsitul verii, va propun acest aperitiv.
Avem nevoie de:
- proscutto crudo-am gasit la majoritatea supermarketurilor la raionul mezeluri
- pepene galben curatat de coaja si feliat
Se inveleste fiecare feliuta de pepene cuo felie de proscutto crudo si se fixeaza cu o scobitoare sau o frigaruie subtire pentru a fi mai usor de servit.
Aceste aperitive arata excelent pe masa pentru musafiri, au putine calorii si sunt foarte satioase.
POFTA BUNA!!!