contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prin Gradina Si Cumparaciuni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O sa prestez si un ghiveci nemaivazut, pana atunci, gradinarit si alte prostii, fireste, prima pe lista e floarea din gradina cu moaca de: nu, te rog, nu.

Slide2

Pomisorii nostri in floare, inca nu am aflat ce neam sunt, cum ii cheama si ce fac ei aici.

Slide7

Slide6

Slide8

Pentru ca iar m-am incuiat pe afara si nu mai gaseam cheia ascunsa, am personalizat piatra sub care e cheia, ca sa o vad mai bine, vorba lupului, nu va obositi, e mica, mica, e cat un ou de bibilica, nu se vede printre celelalte.

Slide3

Bonsaiul de ardei iute mov, dupa ce a fost plin de flori, s-a prajit, fie de la ploi cu soare, fie de la caldura cu frig, nu stiu, saracul, like a candle in the wind (asta era de samanta).

Slide1

Trecand la cumparaciuni, ca am fost dupa legume de ghiveci in mai multe locuri, una buna, una rea, incepem cu aia rea. Din cauza alora de la KFC cu reclama lor si a faptului ca era pret redus la nuggets in Lidl, am luat. O sa fie bucuria Casandrei, asa mizerii nu credeam ca se fabrica, sunt o porcarie, noroc ca am cui sa ii dau ca plangeam dupa 5 lei.

Slide5

Si ceva bun, sunt ciresele romanesti de anul asta, ca si rosiile (de la aprozar), mega super fantastice, un deliciu, pe cuvant.

Slide4

Si gata ca ma pun pe ghiveciul ala mega nemaipomenit de fantastic si nemaivazut.

rororo