contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Premiul I La Galabloggerilorculinari - Blogourmet 2011

Trash |   2012-03-02 10:00:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 

Concursul BLOGourmet 2011, organizat de Restaurantul The Harbour din Bucuresti a luat sfârșit!
Acum putem scrie despre el dar mai ales despre Gala BLOGourmet care a urmat și la care am participat, fiind nominalizat la 3 categorii din cele 5 la care m-am inscris!
Normal, această postare ar fi trebuit să apară în primul rând pe Blogul ”Rețetele Vânătorului și Pescarului”, adică blogul care e accesat cu linkul marcel-iorga.blogspot.com (deocamdată încă pe blogspot, pentru că am de gând să-l transfer și pe el pe un domeniu cu ”.ro”), pentru că acest blog a obținut Premiul I pentru ”Cel mai bun blogger culinar de nișă”, și ”Placheta de merit de la Restaurantul Harbour”!
Blogul Icre Negre, care acum poate fi găsit, accesâng linkul ”icre-negre.ro” (fost icrenegre.blogspot.com căci așa a apărut pe Diplome, domeniul ”.ro” fiind achiziționat după înscriere la Concurs), a obținut un meritat Premiu III la Categoria ”Cea mai bună recenzie de restaurant” și un Loc V (scris doar ca ”Diplomă de participare”) la Categoria ”Cea mai complexă formă de prezentare a unei rețete”.
Clasamentul General (îl puteți viziona și aici).
1. Cea mai buna recenzie de restaurant:
  1. Albu Alex - http://foodcrew.ro  
  2. Craciun Alexandra - http://urbangourmet.ro
  3. Marcel Iorgahttp://icrenegre.blogspot.com (acum www.icre-negre.ro)
  4. Toma George - http://www.zazou.ro
  5. Bradley Adriana - http://www.bucatariaadrianei.ro
2. Cel mai bun blogger "retetar":
  1. Nico Lontras - http://chocolateoblivion.blogspot.com
  2. Simiuc Mihaela - http://dulciurifeldefel.blogspot.com
  3. Oana Diana Maria - http://cantboilanegg.blogspot.com
  4. Ciolacu Ana Maria - http://www.justlovecookin.com
  5. Carp Elena Loredana - http://www.bucatareselevesele.ro
3. Cea mai complexa forma de prezentare a unei retete:
  1. Oana Diana Maria - http://cantboilanegg.blogspot.com
  2. Mohl Miklos-Kalman - http://culoriledinfarfurie.blogspot.com
  3. Obretin Bogdan - http://www.blogculinar.ro
  4. Sociu Antonina - http://www.dulcegarii-culinare.ro
  5. Marcel Iorga  - http://icrenegre.blogspot.com (acum www.icre-negre.ro)
4. Cea mai accesata pagina de Facebook a unui blogger culinar:
  1. Obretin Bogdan - http://www.blogculinar.ro
  2. Scheaua Brindusa - http://brindusascheaua.blogspot.com
  3. Toma George - http://www.zazou.ro
  4. Negoescu Carmen - http://furnicuti.blogspot.com
  5. Anastasescu Cristina - http://www.bake-haus.com
5. Cel mai bun travel&food blogger:
  1. Nitu Andreea - http://tastebazaar.blogspot.com
  2. Mihai T. Ioan - http://uicamihai.blogspot.com
  3. Negoescu Carmen - http://furnicuti.blogspot.com
  4. Aphextwinz Dana - http://aphextwinz.wordpress.com
  5. Bocse Bogdan - http://printrevinuri.ro
6. Cea mai buna fotografie de produs culinar finit (Food Porn):
  1. Ciolacu Ana Maria - http://www.justlovecookin.com
  2. Nico Lontras - http://chocolateoblivion.blogspot.com
  3. Iancu Gabriela - http://whatlibertyate.com/ro
  4. Dianu Andreea-Georgiana - http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
  5. Sociu Antonina - http://www.dulcegarii-culinare.ro
7. Cel mai bun blogger culinar "debutant":
  1. Sociu Antonina - http://www.dulcegarii-culinare.ro
  2. Marin Licuta - http://licutamarin.blogspot.com
  3. Anca Feodor - http://www.cookiejar.ro
  4. Obretin Bogdan - http://www.blogculinar.ro
  5. Anastasescu Cristina - http://www.bake-haus.com
8. Cel mai bun blogger culinar de nisa:
  1. Marcel Iorgahttp://marcel-iorga.blogspot.com
  2. Craciun Andreea - http://www.reteteveggie.com
  3. Juganaru Andreea - http://andreeachinesefood.blogspot.com
  4. Anca Feodor - http://www.cookiejar.ro
  5. Toma George - http://www.zazou.ro
9. Premiul de excelenta al juriului:
  1. Mihai T. Ioan - http://uicamihai.blogspot.com
De la început, aș dori să specific că acest concurs a fost Jurizat de către:
Doru Panaitescu, blogger şi proprietar www.afterhours.ro,
Eugenia Budurea, redactor şef revista Horeca România,
Tiberiu Fueriu, redactor şef Food&Bar Magazine,
Camelia Barbălată, reprezentant Logitech
Ioana Istrati, reprezentant The Harbour

Le mulțumim pentru corectitudine și obiectivitate (și nu o spun pentru că am luat 3 premii!).
Trebuie neapărat să mulțumesc și întregului colectiv de la Resaturantul The Harbour, condus exemplar de Ioana Istrati, care ne-au bucurat seara cu o organizare superbă (după părerea mea)! Ne-au pregătit un bufet Suedez deosebit, plină de preparate bine gătite și gustoase, iar de la bar, s-au putut servi băuturi de toate felurile. Am avut parte și de o muzică bună, în interpretare live de către formația The Breeze cu melodii adecvate pentru astfel de moment omagial.
Și acum să amintim și sponsorii acestei Gale: Logiteh, Bilancia și Bristot, care ne-au oferit premii deosebite, profesionale.
Mulțumim de asemenea Revistei HoReCa, Revistei Food&Bar și Culinar.ro.
OK, acum să vorbim puțin și despre noi! Dar puțin!
Mi-a facut o imensă plăcere să-l cunosc acum personal pe Chef Cezar Munteanu. Un om deosebit, un extraordinar interlocutor, un om lângă care te simți foarte bine! Ai posibilitatea de a dialoga fără complexe, despre problemele Artei Culinare și în general despre o Gastronomie Modernă!
Îți mulțumesc Cezar, pentru această minunată seară, în care am discutat cu tine despre tot ce se poate pentru binele Gastronomiei Românești. Ești un prieten adevărat!

Eu mă declar supermulțumit, pentru că am reușit să mă afirm în câteva Categori a Concursului (3 la număr), ca și colegii mei, noi sau vechi, Obretin Bogdan, Sociu Antoaneta și Toma George.
Festivitatea de decernare a Premiilor a fost condusă cu mult șarm de Cosmin Tudoran (Cassa Loco) și de câțiva invitați speciali pentru decernarea premiilor, care din păcate nu le-am putut reține numele la toți.
Eu am primit premiile de la Radu Popovici (pentru Cea mai Complexa forma de prezentare a unei rețete), de la Camelia Barbălată (pentru Cea mai bună recenzie de restaurant) și de la Sabin Cernea, unul din patronii restaurantului The Harbour (pentru Cel mai bun blogger culinar de nișă).
Și acum, vă prezint câteva fotografii memorabile...!

Mulțumesc tuturor fanilor mei, tuturor celor care îmi citesc cu interes blogurile ”Rețetele Vânătorului și Pescarului” și ”Icre Negre” și vă aștept în continuare pe paginile blogurilor mele!
Doresc ca după aceste minunate Premii și aprecieri, să-mi ridic ștacheta calității pentru noi performanțe!
Aștept astfel de la voi, sugestii dar și reclamații. Le voi analiza cu atenție și voi ține cont de acelea care întradevăr vor fi sugestive!
Vă mulțumesc pentru toată susținerea care mi-ați acordat-o!
Și vă aștept în continuare lângă mine!
Cu deosebită stimă,