contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Praz Cu Carne De Porc Si Masline

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e vreo mare reteta, dar am mai bibilit nitel la ea, aduce mult cu mancarea rece, saga mea datorita Mirelei, dar am pus alt alcool, prazul a fost urias dar fraged, s-a topit de numa’, deci va prezint varianta aista care, dupa parerea mea e foarte buna rece.

Slide1

In primul rand, las mostenire poza asta pentru ca asa carne gustoasa si ieftina, nu mai tin minte de cand nu am gasit, la Auchanul cel nou (ex-Real), spata fara os, o minune, 16 lei kila. Cu ea am inceput, am fript-o in foarte putin ulei.

Nu inteleg de ce carnea e altfel la acelasi lant de magazine, asta de pe Pallady e mai buna decat aia de pe 1 Decembrie.

Slide2

“Procidimentul” a fost banal, am perpelit nitel carnea peste care am pus prazul. Praz mare, baban, nu am avut alta idee decat sa il tai rondele groase.

Slide3

Dupa care am pus cate putin, cate putin, ei bine da, bere plata, mai tineti minte Curtea Taichii? E, inca mai am din ea :D

Cand toate au fost gatate am pus pasta de tomate, putina apa, maslinele si apoi, ca sa fiu in ton cu mancarea, am copt o focaccia cu masline.

Slide4

Ha! M-ati crezut ca fac eu asa ceva? Fireste ca am cumparat-o de-a gata, fix asta nu ma apucam sa fac. Oricum, mancarea a iesit foarte gustoasa, sigur ca merge cu vin sau bere (am facut in decursul luptelor cu mancare rece), oricum ar fi, e buna.

Slide5

Deci ieftin si bun si cam asta este pohta ce am pohtit-o. rororo