Praline Tiramisu
Sursa Praline Tiramisu
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
24 bucati piscoturi
1 ceasca de cafea espresso
3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
2 plicuri zahar vanilat
cacao
Mod de preparare:
Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin.
Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat si pentru 10 minute le-am abandonat.
Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea .
Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim prin cacao.
Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)
Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!
Pofta buna!
Multumesc,Bubu!:)
Weekend placut tuturor !