contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Trunchiuri De Copac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Sunt foarte bune mai ales ca sunt gata portionate.
 In cazul in care vine cineva in vizita nu mai pierzi timpul taind prajitura :) si sunt si frumos aranjate.

Ai nevoie de:

Pentru blat:
5 oua
5 linguri zahar
4 linguri ulei
5 linguri faina

Pentru crema:
1 ou
100 ml lapte
5 linguri zahar
4 linguri cacao
250 g unt

Pentru ornat:
250 g ciocolata
frisca

Mod de preparare:

Blatul:Ouale se separa.Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Se adauga galbenusurile uleiul si faina. Compozitia se intinde intr-o tava tapetata si se da la cuptor la foc potrivit.Cand e coapta se ruleaza intru-un servetel de bucatarie umed. 

Crema: Oul cu zaharul se pun pe foc mic se adauga laptele si cacaua cernuta.Se omogenizeaza cu un tel.
Se raceste si se spumeaza cu unt.

Se umple rulada cu crema obtinuta si imbraca toata in ciocolata topita. Se taie cu un cutit formand trunchiurile.
Se orneaza cu frisca.



Pofta buna!

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com