Prajitura Rapida
Sursa Prajitura rapida
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 pachete de foi pandispan
2pach. unt
1 borcan nutela..citeste toata reteta
es rom. es cafea
Zahar
1plic crem ole vanilie
4 lg mac
glazura : 150 gr unt
o cana zahar, 6 lg lapte,
1 pc cacao dr oetcher
Facem crema cu nutela:
- se lasa la temperatura camerei, untul
-se mixeaza untul si se adauga cate o lg de nutela , nu toata odata( puneti cam 200 gr, sau cat vreti)
-se pune coniac, sau es de rom cu es de cafea
-se da la rece
Acum crema de vanilie:
-faceti crem ole, conform instructiunilor de pe plic
-mixati untul apoi adaugati cate o lg de crem ole, pana o incorporati pe toata
- adaugati cam 4lg de mac
-puteti adauga zahar, daca nu vi se pare dulce
-dati la rece
Cat asamblam prajitura glazura se mai ingroasa un pic, deci sa o facem( vezi modul de preparare aici)
Eu am ales un pachet de foi albe, iar unul cu cacao si am construit prajitura asa:
-o foaie alba, crema vanilie, o foaie cacao crema nutela,o foaie alba crema nutela, o foaie cacao, crema vanilie, o foaie alba
-turnama glazura usor ingrosata si dam la rece
-dupa o ora marcam modul de taiere
-taiem cu, cutitul bagat in apa calda
-ornam cu cate o avelina de crema nutela pe fiecare bucata, si presaram perlute, sau cum vreti.
Sa va fie de folos, cand va grabiti si POFTA MARE!!( sa nu va grabiti prea tare, eu m-am cam grabit, se vede nu..?)