Prajitura Insiropata
Sursa Prajitura insiropata
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- blat:10 oua,10 lg zahar,10 lg faina,esenta vanilie.
- sirop:500 ml apa,3 lg cacao,100 gr zahar ,esenta rom.
- glazura:200 gr ciocolata menaj,50 ml frisca lichida.
- ornare:frisca lichida 200 ml
Mod de preparare:
Se face un blat din ingrediente..blat padispan.
sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit.
Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca
Ornament:frisca se bate batz.
Blatul se taie in 24 bucati.se aseaza pe un platou se insiropeaza fiecare bucata din abundenza,se glazureaza si apoi se orneaza cu frisca!