Prajitura Cu Fulgi De Cocos - De Post
articol scris de oanaoana blog Dulciuri ca la Oana acasa
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- o cana de faina
- o cana de fulgi de cocos
- o cana de zahar
- o cana de apa minerala
- un plic de praf de copt
- esenta sau zahar vanilat
- un praf de sare
- 2 lingurite de cacao
Eu am folosit o masura speciala de 250ml pentru ca nu am vrut sa fac o prajitura mare, voi puteti sa folositi orice cana/pahar, dar cel mai important e sa folositi aceeasi masura si pentru restul ingredientelor. Se amesteca faina, zahar, cocos, praf de copt apoi se adauga apa minerala in care am pus vanilia.
Se formeaza astfel un aluat moale din care turnam 3/4 intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Restul de aluat se amesteca cu cacao si se pune si el in tava.
Se da la cuptor 35-40 de minute iar inainte de a o scoate, se verifica cu scobitoarea. Inainte de a taia prajitura, lasati-o sa se raceasca complet. Se pudreaza cu zahar inainte de servire. S-aveti pofta!