Prajitura Cu Foi,zahar Ars Si Crema De Mure!
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru foi:
2 oua
4 lg zahar
10 lg zahar pentru caramelizat
drojdie cat o nuca
faina cat cuprinde
coaja de portocala rasa
o cana lapte
o cana ulei
si 100 gr unt
CREMA:
un plic de budinca
400 ml lapte
2 lg miere de albine
un borcan8400 gr) de gem de mure
250 gr unt
Mod de preparare!
Din toate ingredientele pentru foi se face o coca.Se imparte in 3 si se coc pe fundul tavi la cuptor.Zaharul se caramelizeaza si se unge fiecare foaie.(dupa coacere).
Preparam crema cu doar 400 ml lapte.Cand sa racit adaugam si gemul de mure si untul.
Umplem foile cu crema,apoi glazuram cu ciocolata topita!