Prajitura Cu Doua Creme
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Blat:
6 oua
6 lg zahar
6 lg apa
8 lg faina
un pic de sare
am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile
apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori.
Poze nu am ca nu am avut timp :D
Crema 1:
400 ml frisca lichida
200 gr ciocolata cu lapte
200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se raceste si se bate pana devine o crema pufoasa,apoi se adauga 200 ml frisca batuta.
Crema 2
400 ml frisca lichida
300 ml iaurt cu fructe de padure
se bate frisca apoi se incorporeaza iaurtul..
Sirop:
300 ml suc de fructe de padure(fara acid)
Asamblarea:
se taie blatul in doua
se aseaza blat,se insiropeaza,crema de ciocolata,apoi crema de fructe de padure,blat insiropat,si se orneaza dupa imaginatie...eu am pastrat un pic de crema de fructe am uns si ultimul blat cu ea,apoi am razuit ciocolata
a fost suuuuper buna...