Prajitura Cu Doua Blaturi Si Crema De Ciocolata Cu Rom
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
o prajitura simpla fara nici o reteta luata de undeva, ceva de moment,cerinte de dulce :))
se taie foile in doua si se umple cu crema,incepem cu foaie de cacao,punem crema,asezam foaia alba,apoi iara crema,apoi a doua foaie de cacao,crema si ultimul blat alb,se pune crema si dea-supra si se orneaza dupa plac,are gust de amandina :)) se pastreaza la rece.
se face un blat de cacao din 3 oua, 3 linguri de zahar,1 lingura cacao si 3 linguri faina
si inca unul alb din 3 oua,3 linguri zahar si 3 linguri faina,ptr.tava mica
se prepara crema de ciocolata pe abur din 3 oua,100 gr.zahar,esenta de rom,3 linguri cacao,putin lapte si 2 linguri amidon alimentar iar cand s-a racit se adauga 100 gr.rama