Prăjitură Cu Ciocolată
Sursa Prăjitură cu ciocolată

articol scris de doisiunsfertlamasa.b blog doisiunsfertlamasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Hmmm, yammy yammy! Multă ciocolată, calorii multe, o grozăvie :). Și ușor de făcut.
Din:
Am pregătit forma de inimioară - unsă cu unt și tapetată cu făină.
Am amestecat făina cu praful de copt și cu sarea.
Am pus cuptorul la încins.

Am bătut ouăle cu zahărul 5 minute.
Am topit untul împreună cu ciocolata la foc mic mic (dar tot s-a mai prins, așa că data viitoare voi topi pe baie de aburi).
Am pus făina peste ouă (în etape, nu toată o dată) și am omogenizat ușor cu telul.

Am început să torn câte puțin din ciocolată tot omogenizând.
Compoziția în formă, forma la cuptor (treapta 1 din 8) pentru 35 de minute.

Scos, răcorit, pus prăjitura pe grătar la răcit (de tot).

Preparat glazura după cum scrie pe plic și turnat peste prăjitură.

Mâncat cu poftă! :)
Combinat cu un mousse de mentă, de exemplu, ar ieși un tort delicios. Rămâne de încercat.
Sursa: aici.
Din:

- 4 ouă
- 100 gr zahăr
- 150 gr unt
- 200 gr ciocolată cu lapte
- 100 gr făină
- 5 gr (o jumătate de plic) praf de copt
- un praf de sare
- un plic glazură de ciocolată de la Dr. Oetker
Am pregătit forma de inimioară - unsă cu unt și tapetată cu făină.
Am amestecat făina cu praful de copt și cu sarea.
Am pus cuptorul la încins.

Am bătut ouăle cu zahărul 5 minute.
Am topit untul împreună cu ciocolata la foc mic mic (dar tot s-a mai prins, așa că data viitoare voi topi pe baie de aburi).
Am pus făina peste ouă (în etape, nu toată o dată) și am omogenizat ușor cu telul.

Am început să torn câte puțin din ciocolată tot omogenizând.
Compoziția în formă, forma la cuptor (treapta 1 din 8) pentru 35 de minute.

Scos, răcorit, pus prăjitura pe grătar la răcit (de tot).

Preparat glazura după cum scrie pe plic și turnat peste prăjitură.

Mâncat cu poftă! :)
Combinat cu un mousse de mentă, de exemplu, ar ieși un tort delicios. Rămâne de încercat.
Sursa: aici.