Prajitura Cu Cacao Si Branza
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
De aceea va prezint si aceasta prajitura, foarte rapida si foarte gustoasa, o combinatie placuta de culori si de arome. Merita incercata!
Ingrediente
10 linguri de zahar
15 linguri de ulei
4 oua
200 ml lapte
15-17 linguri de faina
2 linguri de cacao
200 gr de branza dulce de la Lactitalia
1 ou
2-3 linguri zahar pudra
esenta de lamaie sau coaja rasa de lamaie
Incepeti prin a amesteca bine zaharul cu uleiul si adaugati treptat, unul cat unul, ouale. Adaugati laptele si incorporati incet faina in aluat. La final, adaugati si cele doua linguri de cacao si amestecati bine pentru a omogeniza perfect aluatul.
Intr-un alt bol sfaramitati aproximativ 200 de grame de branza dulce de la Lactitalia si frecati-o bine cu zaharul pudra, oul si esenta de lamaie.
Aluatul obtinut turnati-l intr-o tava inalta si presarati peste branza.
Dati la cuptor cam 35-40 de minute sau pana aluatul este perfect crescut.