contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Cu Bulion

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Prajitra de post
Foi :
310 g faina
2 lg zahar
9 lg ulei
8 lg bulion
1 lg bicarbonat
Sirop
1 ceasca apa
1 ceasca zahar
Umplutura :
200 g nuci macinate
1 borcan mic marmelada de caise
Glazura rece :
80 g zahar pudra
3 lg cacao
1 lg ulei
4 lg apa calduta
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare :
       Foi : amestecam toate ingredientele. Bicarbonatul il stingem in putin otet. Omogenizam bine, impartim aluatul in 3 si intindem 3 foi.




       Eu am intins foile pe o forma cu d= 30*22 cm. Cine doreste foile groase, le intinde pe o forma mai mica. Foile le lasam in cuptorul preancalzit cam 5 minute.

       Sirop : fierbem apa cu zaharul pana se ingroasa putin, apoi insiropam foile.
       Umplutura : amestecam marmelada cu nucile macinate.
        Glazura : amestecam zaharul pudra cu praful de cacao, adaugam uleiul, apoi apa calduta si omogenizam bine.

       Asamblare : Umplutura o impartim in 2 si ungem 2 foi . Foaia de deasupra va fi acoperita de glazura de cacao.





       Trebuie sa o incercati pentru ca este foarte buna ! :)