Prajitura Cu Branza Si Fanta
articol scris de antzuka_tzuka blog antzukastuff.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De craciun am facut aceasta prajiturica pe care probabil o stiti, si intradevar nu am mai mancat pana acum pentru ca nu ma tenta, dar mi-a depasit asteptarile e foarte buna!
Sa lasam vorba si sa trecem la treaba
Ingrediente
Sa lasam vorba si sa trecem la treaba
Ingrediente
Blat
5 oua
5 oua
4 linguri faina
6 linguri zahar
2 linguri cacao
1 lingurita praf de copt/bicarbonat de sodiu stins cu otet
90 ml ulei
Crema de branza
500 g branza de vaci mai cremoasa
250 g margarina
coaja de lamaie/portocala
aprox 200 g zahar pudra
Crema fanta
2 plicuri de budinca
1 l fanta
Mod de preparare:
Blatul
Batem ouale cu zaharul bine bine si adaugam restul de ingrediente pe rand
Dam la cuptor si coacem cam 20-30 min.Fiti pe faza
Intre timp pregatim crema fanta
Amestecam budinca dupa instructiunile de pe pachet si in loc de lapte punem fanta.O lasam sa se raceasca la temperatura camerei
Pregatim si crema de branza.
Amestecam margarina cu zaharul si frecam cu mixeru pana devine pufos
Amestecam cu branza
Mixam bine, devine o crema pufoasa si foarte foarte buna.O dam la rece pana se raceste blatul
.
Dupa ce blatul s-a racit punem crema de branza si crema fanta (calduta)
Eu am lasat-o la rece peste noapte
Crema de branza
500 g branza de vaci mai cremoasa
250 g margarina
coaja de lamaie/portocala
aprox 200 g zahar pudra
Crema fanta
2 plicuri de budinca
1 l fanta
Mod de preparare:
Blatul
Batem ouale cu zaharul bine bine si adaugam restul de ingrediente pe rand
Dam la cuptor si coacem cam 20-30 min.Fiti pe faza
Intre timp pregatim crema fanta
Amestecam budinca dupa instructiunile de pe pachet si in loc de lapte punem fanta.O lasam sa se raceasca la temperatura camerei
Pregatim si crema de branza.
Amestecam margarina cu zaharul si frecam cu mixeru pana devine pufos
Amestecam cu branza
Mixam bine, devine o crema pufoasa si foarte foarte buna.O dam la rece pana se raceste blatul
.
Dupa ce blatul s-a racit punem crema de branza si crema fanta (calduta)
Eu am lasat-o la rece peste noapte