Prajitura Cu Branza Dulce
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Quark streusselkuchen
ptr foaie : 1 ou,100 gr.unt sau margarina,100 gr.zahar,200 gr.faina
ptr umplutura : 500 gr.quark ,100 gr.zahar,3 plicuri zahar vanilat,1 ou, 1 esenta portocale sau lamaie,1 lingura amidon
ptr streussel (firimituri) : 100 gr.unt,100 gr.zahar,100 gr.faina
ptr foaie : 1 ou,100 gr.unt sau margarina,100 gr.zahar,200 gr.faina
ptr umplutura : 500 gr.quark ,100 gr.zahar,3 plicuri zahar vanilat,1 ou, 1 esenta portocale sau lamaie,1 lingura amidon
ptr streussel (firimituri) : 100 gr.unt,100 gr.zahar,100 gr.faina
crema de branza dulce:
aluatul firimituri :
aluatul firimituri :
foaia:
pusa crema de branza:
puse si firimiturile de aluat:
se da la cuptor :
pusa crema de branza:
puse si firimiturile de aluat:
se da la cuptor :