Prajitura Crocanta
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Asa cum am promis, revenim cu idei pentru utilizarea laptelui in condesat in diverse prajituri. Iata o alta prajitura care se pregateste rapid.
Ce iti trebuie (poza 1):
- 100 gr unt
- 397 gr lapte condensat (crema de lapte Delatte)
- 2 ciocolate (200 gr)
- 100 gr nuca cocos
- 150 nuca macinata
- 150 gr biscuiti macinati
Plan de lucru:
- topim untul, apoi il turnam intr-o tava (30x20cm), acoperita cu foaie de copt. Adaugam biscuitii macinati (poza 2). Urmatorul strat este de ciocolata razuita (poza 3). Urmeaza cocosul (poza 4), apoi nuca macinata (poza 5). Peste ele se toarna uniform laptele condensat (poza 6).
- Bagam la cuptor si lasam 30 minute la 170 grade.
- pofta buna! (poza 7)
Timp de preparare: 50 minute
Pret: 20 lei (depinde de unde cumparati ingredientele si de inflatie)
Filed under: C2. Prajituri