Prajitura Bicolora Cu Fructe(michelle)
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din prea multa pofta de ceva dulce..si ceva nou...am ''incropit'' aceasta prajitura
4 cani faina(cana de 250 ml)
500 ml apa
200 ml ulei
1 cana zahar
un praf de copt
un plic zahar vanilat
2 lg cacao
Crema
500 ml frisca hulala
100 gr ciocolata
Fructe:
1 banana
3 madarine
2 lg cocos
sirop
500 ml apa
100 gr zahar
1 mandarina
Mod de preparare:
toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.
Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia
dam la cuptor preincalzit cca 40 min.
facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.
Batem frisca batz,laum un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita
aici avem cele doua creme
preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos
Asamblare:
taiem blatul in doua
insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata
,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!