contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Ana De La Vero

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Blat krem a la krem + ganache cu ciocolata neagra

* 7 decembrie 2009
* 28 decembrie 2009
* 7 decembrie 2010

De pe vechiul forum Bucataria noastra
Si 

















Editia 28dec2009 
Observatii: 

* prima data crema nu s-a intarit. poate a frisca a fost de vina. probabil trebuia sa pun mai putina frisca. am salvat situatia cu un pliculet de gelatina dr. oetker, topita conform instructiunilor de pe plic si amestecata in crema usor lichida. crema s-a intarit si a fost perfecta pt nivelat pe blat. a doua oara am pus imediat gelatina, n-am mai stat sa vad daca se intareste sau nu, am zis mai bine sa fiu sigura.


 photo IMG_3270.jpg photo IMG_3325.jpg photo IMG_3326.jpg photo IMG_3468.jpg photo IMG_3497.jpg


Editia 7 dec 2010 
Modificari: 
la crema am adaugat doua pliculete de cafea granulata solubila.

 photo IMG_0783.jpg

 photo IMG_0807.jpg photo IMG_0808.jpg photo IMG_0859_2.jpg photo IMG_0861.jpg photo IMG_0862.jpg photo IMG_0865.jpg photo IMG_0871.jpg