contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Potage Veloute Aux Champignons/cream Of Mushroom Soup

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Astazi am sa va prezint o reteta simpla si gustoasa din cartea Juliei Child Mastering the Art of French Cooking!
Portii: 6-8 persoane
Ce avem nevoie: 120g ceapa
unt
3 linguri faina
6 cani supa de pui (naturala sau la cub)
500 g ciuperci
2 galbenusuri
200g smantana
cimbru
patrunjel
o lingurita zeama de lamaie
sare
Mod de preparere:1 Ceapa taiata marunt, se caleste, in unt avand grija sa nu isi schimbe culoarea.Apoi adaugam faina si o mai lasam pe foc aprox 3 min.
2.Ciupercile se curata si se spala. In supa de pui se aduga ceapa calita si coditele de la ciuperci dupa care supa se fierbe 25 de min.
3.Capacele de la ciuperci se calesc in unt, se aduga sarea si sucul de lamaie dupa care se pun in supa si se mai fierb 10 min.Cand ciupercile sunt gata, poti da prin blender supa.
4.Galbenusurile si smantana se bat si se aduga treptat in supa, amestecand continuu.
5. Servirea : supa se pune intr-o supiera iar deasupra se presara patrunjelul si cimbrul iar de preferinta cateva ciuperci calite.
Bon Appetit!