Potage Parmentier
Sursa Potage Parmentier
articol scris de me_laura94 blog passionandbutter.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp:50 min
Portii:6-8
Ingrediente:1 praz
4 cartofi medii
2 litri de apa
o lingurita de sare
2-3 linguri de unt sau smantana
4-5 linguri de smantana
o legatura de patrunjel
Mod de preparare: Prazul si cartofii se spala ,se curata,iar apoi se taie si se pun la fiert cca. 40 de min.
-Legumele se scot din supa si se paseaza.
Crema de legume o punem inapoi in supa si mai dam un clocot.Adaugam untul sau smantana,( eu am pus putin din fiecare),sare si verdeata.
De preferinta supa se serveste alaturi de crutoane rumenite in ulei de masline si rozmarin.
Pofta buna!
“I was 32 when I started cooking; up until then, I just ate.”
Julia Child