contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Postare Despre Potaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adica post total neculinar, ca am inceput ziua bine, potol nu am facut, planurile nu sunt legate de haleala, asa ca am scos aparatul in “curte”. Nu va speriati ca sunt nasoale pozele, dar jivina nu vrea sa stea, ce sa ii fac. Si, da, higromul e la locul lui. Negociem dupa 5 mai daca se poate opera sau nu si la ce pret.

De fapt ce voiam eu sa povestesc prietenilor mei, ca sa nu ii iau la rand, e ca i-am facut medalion cu numele si telefonul (al meu, nu al ei) pentru ca a invatat sa isi scoata capul din zgarda sau corpul din ham si sa fuga de tembela. Si pana acum a avut noroc de am prins-o, dar daca se pierde, macar sa stie cine o gaseste unde o da inapoi sa scape de belea.

E nitel prafuita, dar blanita e tot lucioasa si frumoasa, e mare si grea, greu de spalat, greu de periat, dar poate negociez si asta la vet :D

Ba mint, am o reteta, pilaf: se fierb oase cu carne multa, se pun toate resturile din frigider in oala (iaurt, zacusca, zarzavat), apoi orez si basta. Misto reteta, nu? Am mai incercat o poza, tot palida a iesit, ca nici eu si nici ea nu avem rabdare, dar o pun, pentru haita.

Daca se intreaba cineva (si daca nu, ce) de ce are doua zgarzi, de aia rosie se agata potaia dupa care ea scapa de lesa, de aia verde se agata medalionul, in cazul in care se pierde javrotenia. Doamne fereste. 1 Mai fericit ca al meu tuturor (asa buna e cafeaua aia de la Eugen bauta cu badigarzii de la BGS, face ziua frumoasa si glezna subtire).

rororo