Post Frivol, Cu Un Pic De Clisa Si Rosii Romanesti
articol scris de Delia blog mancarurisimple.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In dimineata in care constati ca incapi in BLUGII AIA din timpul facultatii (cei luati la inceput de bunaciunizare is un pic larguti chiar), AIA care zaceau de vreme buna in dulap si la care te uitai, asa, cu oarecare jind si resemnare in acelasi timp, consideri ca aproape ca ai invins. Adica, mai ai vreo 3 kile (am zis sa ma opresc la 56) si dupa aia poate-ti faci o mini tarta, dar mini, cu siguranta. Deci da, 6 kile s-or dus, incet si sigur, mancand bun&bine. Ma rog, asta-i parerea mea, ma gandesc ca daca nu mai is asupra mea, ceva tot am facut bine in perioada asta :)). O sa revin, probabil, cu ceva detalii. Indiferent ca intereseaza pe cineva sau nu, merita sa ramana in arhiva.
Acuma, sa revenim la farfuria de mai sus. Ma dusei sa iau soc si alte alea din piata, ajunsei la Billa si dadui peste rosii de pe la noi. Am stiut ca nu-s ideale, dar am luat, de pofta. Ajunsa acasa, am daramat tot, dar am reusit sa scot clisa din congelator si sa tai cateva felii simbolice, ca nu putea sa lipseasca din peisaj. Ulterior am luat o ceapa verde, cum naiba sa n-o pui langa clisa si celelalte. Daca vrei, poti, desigur. Uichend bun!