Porumb Fiert
Sursa Porumb Fiert
articol scris de furnicuti blog furnicuti.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In categoria gustari de vara, la mare cinste se afla porumbul fiert. Noi am luat cativa stiuleti cruzi, de la tara, care n-au avut viata lunga cu noi, pentru ca i-am rontait imediat ce au fost gata :) Dar inainte de asta am reusit sa-i trag in cateva poze pe care sa vi le arat, impreuna cu asa-zisa reteta.
Curatam porumbii de frunze si matase, pastrand o parte din frunze. Rupem stiuletii in doua, ca sa incapa mai bine si ii punem intr-o oala incapatoare. Deasupra asezam un strat din frunzele pastrate si acoperim totul cu apa.
Fierbem la foc mediu, cu capac, pana porumbul e patruns, la noi a durat cam 2 ore. Pe parcurs, daca e nevoie, mai completam cu apa.
Servim porumbul cald, cu putina sare si ne bucuram ca e vara :)